Title Image

Meer referenties

Meer ervaringen van anderen

‘Met veel plezier heb ik met Bas samengewerkt bij Movir. Hij trad voor mij op als woordvoerder en verzorgde alle communicatie met de pers.
Omdat Bas goed in staat was mijn gedachten te verwoorden, leverde hij geweldig werk in de vorm van columns, redactie bij interviews en creatieve communicatie ideëen.
Bas werkte zeer professioneel, gedreven en met een goede dosis humor. Hij was een zeer plezierige collega, die mooie resultaten neerzette.’
Dick Bukman, adviseur / interim manager / directeur

‘In de vele jaren die ik met Bas heb mogen werken aan de leadgenererende campagnes voor Movir heb ik hem leren kennen als een kritische en loyale klant. Bas is altijd duidelijk over wat hij van iets vindt en wat hij wil, reëel in zijn verwachtingen en een sparringpartner die zijn mening baseert op feiten. Hij is goed in staat je het vertrouwen te geven, twijfelt niet aan deskundigheid en blijft inhoudelijk betrokken zodat hij weet waar je het over hebt.

Dat alles leverde een prettige samenwerking op, waarin we succesvolle campagnes neergezet hebben met ruimte om te blijven leren. Samenwerken met Bas leidt tot concreet en meetbaar resultaat.’
Baldwin Verhaar, Communication & Media Insights & Effect Expert at Hemels van der Hart

‘Bas, is een geweldige collega om mee samen te werken. Hij heeft een zeer creatieve geest die continue opzoek is naar nieuwe mogelijkheden om het gewenste resultaat te behalen.

Hij heeft een mooie open manier van communiceren en brengt humor mee.’

Jeroen Meeuwsen, LSS Blackbelt at Nationale-Nederlanden

‘I worked with Bas during summer and autumn 2014 on a project to develop a new product on disability insurance where we were both project members. I was struck by Bas’ professionalism, humor, intelligence and the way he can bring up subjects for discussion whether they are technical or political. Bas manages to bring in the right points, so that his input is clear and acceptable to everyone.

Bas is truly an outstanding professional who gets the things done that needed to be done.’
Herman Couperus, Senior actuary and professional