Title Image

Marketing- en communicatiekracht

Het begint met…

Van communicatie zien we vooral de eindproducten, middelen noemen we ze ook wel. Een website, een SEO campagne, commercials noem maar op. Hoe kom je op zo’n pay-off? En waar komt die creatieve advertentie vandaan? En waarom is het logo niet groen maar wel oranje? Ogenschijnlijk eenvoudige keuzes. Maar liefst wel gebaseerd op een stevig fundament. Te beginnen met de (organisatie)strategie; Waarom doe je wat je doet, waar blijkt dat uit en wat spreekt klanten daar zo in aan? En ben je écht anders dan je concurrenten, of heb je toevallig een trouwe klantenbase?
Deze en veel meer vragen nemen we mee in de opbouw van de strategische positie. Want ook hier geldt; een goed begin is het halve werk. Met een goed doordachte en gedragen strategie blijkt de keuze van je logokleur, of de keuze voor die LinkedIn-campagne ineens veel minder willekeurig. En meetbaar effectiever.

 

Resultaat telt!

Mooie en onderscheidende concepten bedenken geeft enorm veel energie. Die vervolgens omzetten in concrete plannen en acties is minstens zo gaaf.
Maar het gaat pas echt vliegen als je ziet dat het ook wat oplevert; meer naamsbekendheid, top-of-mind positie, hogere conversies, betere Net Promotor Score, wat de marketing- of communicatiedoelstelling van je bedrijf ook is.
Wildgras is altijd gedreven om meetbare resultaten vooraf te definiëren en te realiseren.

 

Waarmee kan ik je helpen?

Marketing en communicatie zijn tegenwoordig zeer gespecialiseerde vakgebieden. En je kunt nu eenmaal niet overál goed in zijn.

Voor deze onderwerpen kunt u zeker bij Wildgras terecht:

  • strategie ontwikkeling
  • strategisch communicatie advies
  • new business development
  • interne communicatie/change management
  • introducties en (her)positionering
  • PR en woordvoering

In al deze disciplines heb ik jarenlang ervaring opgedaan en veel resultaten behaald.

 

“The proof of the pudding…

…is in the eating.” zoals het spreekwoord al zegt. De ervaringen van eerdere opdrachtgevers is meer waard dan een mooie belofte op deze site. Nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen?
Ben je na het lezen overtuigd? Of juist nog niet helemaal? Neem dan eens vrijblijvend contact op.