Title Image

De ervaringen van anderen

‘Bas is een onafhankelijk en creatief denker. Hij komt met nieuwe inzichten door vraagstukken vanuit verschillend perspectief te bekijken. Als hij kansen ziet weet hij deze snel om te zetten in concrete acties. Als gesprekspartner schakelt hij makkelijk op alle niveaus. Meetbare resultaten zijn voor hem altijd een belangrijke drijfveer.”
Marco Nanne, Chief Risk Officer (CRO) at Delta Lloyd

‘Bas denkt eerst na voor hij actie onderneemt. Weet dan heel goed wat hij wil én kan betekenen in een proces. Dat start hij grondig op. Hij heeft creatieve ideeën, maakt af wat hij begonnen is en is in de uitwerking van projecten een perfectionist. Daarnaast is hij in zijn vak breed ontwikkeld en geïnteresseerd.  Een mooie combinatie.

Verder is Bas hard but fair. Je kunt goed met hem discussiëren op inhoud. En ook nog met hem lachen. Goede kerel en fijn om mee samen te werken.”
Sander Veenendaal, Founder, Heldergroen | communicatiebureau | inspiratie creatie

‘Bas is in staat bestaande en nieuwe casuïstiek van een afstand te bekijken en de juiste vragen te stellen. Dit doet hij op een onconventionele manier, waardoor de echte uitdagingen op tafel komen.’
Maarten de Rooij, Business Manager to CEO Schade & Inkomen at Nationale-Nederlanden

‘I worked with Bas during summer and autumn 2014 on a project to develop a new product on disability insurance where we were both project members. I was struck by Bas’ professionalism, humor, intelligence and the way he can bring up subjects for discussion whether they are technical or political. Bas manages to bring in the right points, so that his input is clear and acceptable to everyone.

Bas is truly an outstanding professional who gets the things done that needed to be done.’
Herman Couperus, Senior actuary and professional

‘Een professional in zijn vakgebied, die inhoudelijk altijd buitengewoon goed op hoogte was, maar ook bijzonder creatief was in zijn communicatieaanpak. Bas is een uitstekende gesprekspartner op directieniveau en is in die hoedanigheid ook betrokken geweest bij alle strategische projecten. Hij heeft daarmee de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de positionering en groei van Movir.’
Louis van Drunen, general manager Movir N.V.

‘Ik heb Bas leren kennen als een zelfverzekerde, strategisch zeer sterke communicatiespecialist.
Hij kent zijn vak, is leergierig en staat open voor de mening van anderen.
Bas is bovendien een echte teamspeler!’
Marcel Heinkens, eigenaar Instantmarketeer

Nog niet helemaal overtuigd? Lees meer referenties