Title Image

De ervaringen van anderen

“Bas is een ware senior professional in zijn vakgebied Marketing & Communicatie en een echte leider voor zijn team. Wat me vooral positief verraste was dat hij in korte tijd ruimte voor verandering heeft weten te creëren. Daarbij heeft hij organisatie-breed collega’s overtuigd van en betrokken bij zijn marketingaanpak, waardoor de strategie die hij ontwikkelde binnen enkele maanden leidde tot gestructureerde plannen, concrete acties én resultaten.

 

Door zijn brede expertise als marketingadviseur droeg Bas daarnaast op een strategische, scherpe en constructieve wijze bij aan het nieuwe meerjarenplan van de organisatie en was hij een waardevol klankbord voor bestuur en MT.

 

Bas is een stevige persoonlijkheid die zijn visie bij elk gremium durft te verdedigen, maar ook professioneel doorschakelt wanneer het toch net even anders moet.”

Jan Willem van Beek, directeur en bestuurder SVn

“Bas is een gedreven en kundige communicatie expert, die met zijn enthousiasme makkelijk anderen meekrijgt. Hij staat stevig in zijn schoenen en laat zich niet zomaar van zijn standpunten afbrengen. Zijn creatieve inbreng als communicatiestrateeg was van grote waarde in ons innovatieprogramma. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de digitalisering en robotisering van onze klantcommunicatie. Bas is kortom een professional waar je op kunt bouwen en waarmee het erg prettig samenwerken is.”

Henk Boer, Senior manager bij Nationale-Nederlanden

‘Bas is in staat bestaande en nieuwe casuïstiek van een afstand te bekijken en de juiste vragen te stellen. Dit doet hij op een onconventionele manier, waardoor de echte uitdagingen op tafel komen. Hij gaat professioneel om met beperkende kaders en boekt toch uitstekende resultaten. Ik vind Bas erg creatief en daarnaast kun je gewoon heel hard met hem lachen. ‘
Maarten de Rooij, directeur schade Aegon

‘Bas denkt eerst na voor hij actie onderneemt. Weet dan heel goed wat hij wil én kan betekenen in een proces. Dat start hij grondig op. Hij heeft creatieve ideeën, maakt af wat hij begonnen is en is in de uitwerking van projecten een perfectionist. Daarnaast is hij in zijn vak breed ontwikkeld en geïnteresseerd.  Een mooie combinatie.

Verder is Bas hard but fair. Je kunt goed met hem discussiëren op inhoud. En ook nog met hem lachen. Goede kerel en fijn om mee samen te werken.”
Sander Veenendaal, Founder, Heldergroen | communicatiebureau | inspiratie creatie

‘Bas is een onafhankelijk en creatief denker. Hij komt met nieuwe inzichten door vraagstukken vanuit verschillend perspectief te bekijken. Als hij kansen ziet weet hij deze snel om te zetten in concrete acties. Als gesprekspartner schakelt hij makkelijk op alle niveaus. Meetbare resultaten zijn voor hem altijd een belangrijke drijfveer.”
Marco Nanne, Directeur Schade at Univé

‘I worked with Bas during summer and autumn 2014 on a project to develop a new product on disability insurance where we were both project members. I was struck by Bas’ professionalism, humor, intelligence and the way he can bring up subjects for discussion whether they are technical or political. Bas manages to bring in the right points, so that his input is clear and acceptable to everyone.

Bas is truly an outstanding professional who gets the things done that needed to be done.’
Herman Couperus, Senior actuary and professional

‘Een professional in zijn vakgebied, die inhoudelijk altijd buitengewoon goed op hoogte was, maar ook bijzonder creatief was in zijn communicatieaanpak. Bas is een uitstekende gesprekspartner op directieniveau en is in die hoedanigheid ook betrokken geweest bij alle strategische projecten. Hij heeft daarmee de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de positionering en groei van Movir.’
Louis van Drunen, general manager Movir N.V.

‘Ik heb Bas leren kennen als een zelfverzekerde, strategisch zeer sterke communicatiespecialist. Hij kent zijn vak, is leergierig en staat open voor de mening van anderen.
Bas is bovendien een échte teamspeler.’
Marcel Heinkens, marketing coach en oprichter van System two

Nog niet helemaal overtuigd? Lees meer referenties